Despre Cronoscar

Companie de închirieri auto cu peste 18 ani de activitate.

Acest fapt reprezintă o provocare pentru noi, având o mare responsabilitate să satisfacem așteptările clienților noștri oferindu-le servicii de înaltă calitate.

Livrări / preluări aeroport

Livrăm mașinile noastre sau le preluăm de la aeroport după ce perioada de închiriere s-a sfârșit, complet gratuit la solicitarea clientului. Pentru mai multe informații referitoare la această opțiune vă rugăm să consultați pagina "Termeni și Conditii", să ne contactați la office@cronoscar.ro sau la numărul de telefon +4 0721 251 070.


De ce să alegi Cronoscar?

Principalele beneficii

  • Masini noi la tarife accesibile
  • Nu exista riscul întârzierii la livrare
  • Nu exista riscul imobilizării mașinii pe durata de funcționare datorită stării tehnice bune a vehiculelor (deținem service propriu)
  • Toate mașinile noastre sunt dotate cu aer condiționat și radiocasetofon auto

Livrare (predare) rapidă

Datorita faptului că nu avem un sediu închiriat în incinta aeroporturilor internaționale, vă putem oferi 10% discount precum și numeroase alte avantaje, precum posibilitatea de a efectua un număr nelimitat de kilometri, fără costuri suplimentare. Livrarea autoturismelor de închiriat se face din Ploiești beneficiind de avantajul rapidității livrării (accesul facil la aeroporturi pe DN 1).

Facilitate la plată

Vă oferim posibilitatea de a vă alege modalitatea de plată. Toți agenții noștri sunt dotați cu cititoare de carduri, putând încasa contravaloarea chiriei și a garanției pe loc de pe cardurile Visa, Visa Electron, Mastercard și Maestro. Nu percepem niciun fel de comision adițional indiferent de modalitatea de plată, iar conversia sumelor se face în funcție de cursul BNR și NU aplicând valori majorate ale acestuia.

Suport client și promptitudine

Agenții noștri din teritoriu responsabili cu livrarea mașinilor sunt întotdeauna aproape de Dvs. La efectuarea închirierii, veți primi un email de confirmare. Simultan, rezervarea dvs. va fi înregistrată în sistemul nostru, urmând sa fiți contactat cu o oferta în care se va confirma prețul de pe website, data și locul livrării. De asemenea, agenții noștri vor respecta locul livrării cerut de Dvs., iar pentru livrările din aeroporturile internaționale veți fi așteptat(ă) după cum urmează:

  • Mașina va fi în parcarea aeroportului în imediata vecinătate a terminalului Sosiri, iar agentul de livrări vă va aștepta cu o plăcuță cu numele dvs. în cladire, langa bara metalică ce marchează ieșirea din terminal. Vă recomandăm să vă deschideți telefonul mobil. În cazul oricăror probleme veți fi contactat telefonic. De asemenea, agentul nostru va urmări aterizarea cursei Dvs. așteptând sosirea avionului și descărcarea bagajelor.
  • În niciun caz (cu exceptia întârzierilor de lungă durată > 3 ore) agentul nostru nu va părăsi clădirea terminalului Sosiri până la întâlnirea cu Dvs., iar dacă o va face, va reveni imediat înainte de aterizarea avionului.

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
include TVA

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

+4 0730 111 008 Rezervari online

Răsplătim fidelitatea

Oferim în permanență promoții și cadouri clienților noștri. În plus, clienții noștri beneficiază de reducerea pe viață de 5% acordata prin intermediul unui card de fidelitate.

Amplasament

Livrarea masinilor se face rapid (din Ploiești) evitând aglomerația de la iesirea din București. Astfel, suntem capabili sa onorăm comanda Dvs. în timp util, fără a vă cauza neplăceri. În majoritatea cazurilor, putem parcurge distanța Ploiești și aeroporturile din București mai rapid ca din zonele de la ieșirea din municipiul București.

Flota auto de peste 700 vehicule

Mașinile Cronoscar sunt noi și nebrandate, politica companiei noastre fiind de a schimba permanent autoturismele uzate, permițând mașinilor de închiriat să atingă o durată maximă de serviciu de 3 ani. După această perioadă, mașinile noastre nu mai sunt închiriate.

Rezerva pe WhatsApp / Book Now on WhatsApp