Tot ce trebuie să știți despre serviciul Cronoscar de închirieri auto în aeroport

Unul dintre cele mai importante aspecte când ajungeți prima dată într-un oraș este să puteți găsi rapid și eficient un serviciu de închirieri auto, preferabil chiar în aeroport. Însă nu este bine să vă bazați pe existența unui ghișeu de rent a car, ci să fiți sigur că mașina dorită vă așteaptă deja în parcare. Cum puteți fi sigur de acest lucru? Alegând o mașină de închiriat de la Cronoscar, companie profesională de închirieri auto cu adevărat aproape de clienți.

inchirieri auto aeroport

Avantajele închirierii în avans cu livrare în aeroport

Fie că veniți în interes de afaceri sau ca simplu turist, cu siguranță că aveți timpul planificat minuțios. Însă dacă nu puteți conta deja pe o mașină de închiriat, veți pierde timp prețios căutând o ofertă convenabilă în aeroport sau în împrejurimi. În plus, cu siguranță veți plăti un tarif mai mare, care include și taxa de aeroport, obligatorie pentru toate firmele de închirieri auto care mențin un birou în incinta aeroportului.

Iată însă alternativa avantajoasă pe care o aveți: închirierea online a mașinii adecvate pentru călătoriile dumneavoastră de la Cronoscar, cu specificarea livrării la aeroport. În acest fel, odată ce v-ați recuperat bagajele, puteți merge direct la parcare, unde reprezentantul firmei noastre vă va preda mașina. Astfel, economisiți timp și bani și puteți conta pe o mașină care corespunde dorințelor dumneavoastră, aleasă din flota noastră de peste 700 de automobile noi (modele 2022 și 2023).

Informații utile pentru închirieri auto pentru cetățeni străini

Multe companii din România au manageri, angajați și clienți din străinătate, care petrec cel puțin câteva săptămâni în țara noastră. Cel mai comod mod de deplasare pentru aceștia este să le închiriați o mașină pe perioada șederii.

Iată ce documente și condiții sunt necesare pentru cetățenii străini care doresc să încheie contracte de închirieri auto în România:

  • Vârsta minimă pentru a închiria o mașină este de 21 de ani;
  • Persoana care dorește să beneficieze de servicii de rent a car trebuie să prezinte un pașaport valabil și un permis de conducere european sau recunoscut internațional, valabil minim 1 an;
  • Dacă persoana care închiriază mașina dorește să utilizeze serviciile unui șofer, acesta trebuie să fie înregistrat pe contractul de închiriere și să se supună acelorași condiții de mai sus.

Pentru orice informații suplimentare privind serviiciile noastre de închirieri auto în aeroport, contactați departamentul nostru de call center la numărul unic +40 721.251.070.

Caută o maşină de închiriat

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
include TVA

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

+4 0730 111 008 Rezervari online