Cronoscar - Închirieri maşini Bacău

Situat în inima Moldovei, acest centru comercial, economic și cultural atrage turiști și investitori și este natural ca serviciile de închirieri auto în Bacău să fie foarte dezvoltate. Pentru Cronoscar, prezența pe piața din Bacău este una strategică: suntem disponibili cu servicii de rent a car în toate orașele mari din România cu un trafic aerian, rutier și feroviar intens, pentru a le facilita clienților noștri deplasarea liberă prin oraș în condiții de confort și siguranță.

Caută o maşină de închiriat în Bacău

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 23 €/zi

Rezervaţi mașina

Citroen C3
Citroen C3
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Toyota Hilux
Toyota Hilux
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 59 €/zi

Rezervaţi mașina

Ford Kuga
Ford Kuga
sau similar

Diesel
Automată / Manuală

începând de la 59 €/zi

Rezervaţi mașina

Seat Ateca 4x2
Seat Ateca 4x2
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 60 €/zi

Rezervaţi mașina

Audi A4
Audi A4
sau similar

Diesel
Automată

începând de la 67 €/zi

Rezervaţi mașina

Mercedes C-200
Mercedes C-200
sau similar

Diesel
Automată

începând de la 67 €/zi

Rezervaţi mașina

Renault Trafic
Renault Trafic
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 77 €/zi

Rezervaţi mașina

Închirieri auto în Bacău pentru toate bugetele de la Cronoscar

Bacău nu este cel mai mare oraș din Moldova, însă este unul dintre cele mai industrializate orașe. De asemenea, este un punct important pe harta turistică a României, fiind orașul natal al marelui poet simbolist George Bacovia. Așadar, clienții Cronoscar provin din cele mai diverse categorii sociale și au la dispoziție bugete diferite pentru mașini de închiriat în Bacău.

Însă unul dintre apectele care diferențiază Cronoscar de alte firme de închirieri auto din Bacău este parcul auto variat, care cuprinde automobile noi, întreținute la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Vă putem oferi automobile compacte pentru oraș din clasa sedan, sau camionete ori SUV-uri solide, adecvate pentru calatorii off road.

Între industriile bine reprezentate în Bacău, industriile petrochimică, de prelucrare a lemnului și hârtiei, industria textilelor și industria aeronautică sunt cele mai importante din punctul de vedere al investițiilor și numărului de specialiști și antreprenori stabiliți în oraș temporar, pe perioade mai lungi sau mai scurte. Pentru toți aceștia este vital să poată conta pe servicii de rent a car în Bacău de încredere și la prețuri convenabile.

Automobilele noastre de la producători precum Dacia, Hyundai, Renault și Skoda sunt oferite la tarife corecte, cu asigurare CASCO inclusă în preț. De asemenea, prețurile pentru mașinile de închiriat în Bacău oferite de Cronoscar se reduc pe zi cu cât este mai lungă perioada de închiriere – astfel că vă putem oferi tarife de rent-a-car competitive pentru șederi mai mari de 30 de zile.

Puncte de interes turistic și cultural în Bacău

Bacău este un oraș turistic la fel de frumos ca multe alte atracții turistice ale României, deși este mai puțin cunoscut. Însă deține propriile recorduri și monumente arhitectonice deosebite, care merită descoperite pe îndelete.

Pentru turiștii nou sosiți, fie cu trenul, fie cu avionul pe Aeroportul Internațional George Enescu, este bine de știut că reprezentanții Cronoscar de închirieri auto în Bacău vă vor preda mașina în locul pe care îl alegeți dumneavoastră. Unul dintre primele puncte de interes pe care vi le recomandăm este Catedrala Sfinții Petru și Pavel, de rit romano-catolic. Nu aveți cum să o ratați, deoarece este cea mai înaltă clădire din oraș și cea mai mare biserică catolică din Estul Europei. Este o construcție de dată recentă, din 2005, cu o arhitectură modernă și foarte originală.

Dacă sunteți interesat de istoria orașului, puteți să vă îndreptați la volanul mașinii de la serviciul Cronoscar de rent a car în Bacău pânâ la Biserica Precista și ruinele din vecinătate ale Curții Domnești. Ambele edificii au fost ridicate de Alexandru-Vodă, fiul și co-regentul lui Ștefan cel Mare. Biserica a fost sfințită la 1 ianuarie 1491 și ulterior a fost renovată de domnitorul Vasile Lupu în 1641.

Alte atracții turistice ale municipiului Bacău sunt Observatorul Astronomic Victor Anestin, Casa memorială George Bacovia și Parcul Dendrologic Hemeiuș (aflat la nord de Bacău, în afara orașului la scurtă distanță de mers cu mașina). De altfel, în jurul orașului se află alte câteva zone naturale protejate care merită explorate la volanul unei mașini de închiriat în Bacău de la Cronoscar: Insula de agrement, Parcul trandafirilor, Parcul Cancicov și Lacurile de acumulare Buhuși-Bacău-Berești.

În final, dorim să vă urăm o ședere plăcută și profitabilă în orașul nostru. Noi vă sprijinim în realizarea călătoriilor dumneavoastră cu servicii profesioniste de închirieri auto în Bacău la prețuri competitive.

Caută o maşină de închiriat în Bacău

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
include TVA

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

+4 0730 111 008 Rezervari online