Cronoscar - Închirieri maşini Brașov

Municipiul Brașov este unul dintre cele mai importante noduri de transport ale țării, iar serviciile de închirieri auto în Brașov vă înlesnesc călătoriile de plăcere sau pentru afaceri. Având nu mai puțin de 5 gări (una dintre acestea fiind rezervată traficului de mărfuri), Brașov este un oraș atractiv pentru companiile multinaționale, dar și un punct de pornire pentru cei pasionați de trasee montane și petrecerea timpului în natură.

Caută o maşină de închiriat în Brașov

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 23 €/zi

Rezervaţi mașina

Toyota Aygo
Toyota Aygo
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 28 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Lodgy 7 locuri
Dacia Lodgy 7 locuri
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 41 €/zi

Rezervaţi mașina

Volkswagen T-Cross
Volkswagen T-Cross
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 46 €/zi

Rezervaţi mașina

Volkswagen Passat
Volkswagen Passat
sau similar

Diesel
Automată / Manuală

începând de la 54 €/zi

Rezervaţi mașina

Skoda Superb
Skoda Superb
sau similar

Diesel
Automată / Manuală

începând de la 54 €/zi

Rezervaţi mașina

Seat Ateca 4x2
Seat Ateca 4x2
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 60 €/zi

Rezervaţi mașina

Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
sau similar

Diesel
Automată

începând de la 87 €/zi

Rezervaţi mașina

Rent a car Brasov

Un centru de închirieri auto în Brașov aproape de Dumneavoastră

Întrucât în Brașov se întâlnesc magistrale feroviare din toate punctele cardinale ale țării, Cronoscar vă livrează mașina aleasă din flota de rent a car în orice loc specificat de dumneavoastră și nu vă taxează suplimentar pentru acest serviciu sau pentru preluarea mașinii la sfârșitul contractului. Serviciile noastre de închirieri auto în Brașov sunt orientate atât pentru călătorii în interes de serviciu, cât și pentru călătoriile de plăcere. Flota noastră constă din automobile din clasele sedan, crossover, camionetă cu benă, SUV și minibus.

Aceste mașini de închiriat în Brașov au mentenanța și inspecția tehnică la zi, includ asigurare CASCO în preț și nu au limită de kilometraj în condițiile contractuale. Astfel, puteți porni din Brașov către orașele învecinate, cum ar fi stațiunile de pe Valea Prahovei și chiar până în București, fără a vă îngrijora în legătură cu costurile suplimentare.

Cronoscar, un prieten de încredere în orice situație

Noi credem că serviciul de închirieri auto în Brașov înseamnă mai mult decât predarea unui automobil. Serviciul de asistență telefonică pentru clienți este disponibil zilnic, 24 de ore din 24. Reprezentanții noștri amabili și competenți vă vor îndruma pentru rezolvarea oricăror situații neprevăzute care ar apărea în timpul utilizării mașinii închiriate de la noi.

De asemenea, vă putem recomanda automobilul adecvat din flota noastră de mașini de închiriat în Brașov în funcție de scopul călătoriei. Pentru întâlniri de afaceri, un sedan Hyudai, Renault sau Skoda vă vor permite să călătoriți comfortabil și cu stil. Minibuzul pentru șofer și 7 pasageri este ideal pentru un tur al orașului alături de întreaga familie. Iar mașinile tip camionetă și SUV sunt perfecte pentru a ajunge la Poiana Brașov și la rezervațiile naturale Tâmpa, Postăvarul sau Pietrele lui Solomon.

Puncte de atracție turistică în Brașov

Chiar dacă vă atrag călătoriile montane sau explorarea siturilor incluse în Natura 2000, nu ar trebui să uitați să faceți o vizită la cele mai importante monumente istorice, turistice și culturale ale Brașovului.

Stând confortabil la volanul mașinii preferate din flota de închirieri auto în Brașov a Cronoscar, veți ajunge rapid la Piața Sfatului, dominată de Biserica Neagră, monument reprezentativ al stilului gotic timpuriu. Dacă această piață vi se pare cunoscută, acest lucru se datorează faptului că aici a avut loc, timp de decenii, festivalul de muzică Cerbul de Aur, la care au participat ca și concurenți star-uri ale muzicii cum ar fi Julio Iglesias sau Christina Aguilera.

Brașov a fost orașul în care a fost deschisă prima școală românească, în zona Șchei, în anul 1583. Această clădire încă există și este deschisă vizitatorilor care pot admira și prima carte tipărită în limba română. Alte edificii istorice importante în oraș sunt Bastionul Țesătorilor din secolul al XVI-lea, Poarta Ecaterinei din 1559, Troițele din Șchei (cea mai veche datează din 1291), dar și Strada Sforii, una din cele mai înguste străzi din România, cu o lățime între 1,11 m și 1,35 m.

Viața de noapte a orașului este vibrantă, datorită numeroaselor cluburi și restaurante deschise până la plecarea ultimului client. Însă nu uitați să desemnați un șofer care se va abține de la consumul de băuturi alcoolice înainte de a pleca spre hotel într-una din mașinile Cronoscar obținute de la centrul de închirieri auto din Brașov.

Caută o maşină de închiriat în Brasov

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
include TVA

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

+4 0730 111 008 Rezervari online