Cronoscar - Închirieri maşini Bucureşti

Capitala României este cu siguranță cel mai vizitat oraș din țară, iar pentru un nou venit este greu să facă cea mai bună alegere între firmele de închirieri auto din București. De aceea este bine să rețineți numele Cronoscar - partenerul de încredere pentru servicii de rent a car în Otopeni și centrul Bucureștiului.

Caută o maşină de închiriat în București

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 23 €/zi

Rezervaţi mașina

Renault Clio
Renault Clio
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Fiat Tipo
Fiat Tipo
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Citroen C3
Citroen C3
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Skoda Rapid
Skoda Rapid
sau similar

Benzină / Diesel
Automată / Manuală

începând de la 34 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Duster 4x4
Dacia Duster 4x4
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 39 €/zi

Rezervaţi mașina

Volkswagen Passat
Volkswagen Passat
sau similar

Diesel
Automată / Manuală

începând de la 54 €/zi

Rezervaţi mașina

Audi A4
Audi A4
sau similar

Diesel
Automată

începând de la 67 €/zi

Rezervaţi mașina

Rent a car Bucuresti

De ce Cronoscar?

Suntem o echipă cu experiență în ce privește mașini de închiriat în București și ne distingem prin serviciile prompte și de calitate. De asemenea, avem oricând la dispoziția dumneavoastră mașina preferată din flota noastră auto variată și întreținută în condiții excelente. Avem centre de întreținere și birouri de reprezentanță în toate punctele strategice ale țării, iar acest lucru ne permite să vă livrăm mașina dorită la timp și la locul specificat de dumneavoastră.

Toate prețurile pentru mașini de închiriat în Otopeni și capitală includ asigurare full CASCO. Nu practicăm tarife ascunse și nu percepem nicio taxă pentru livrarea și colectarea mașinii în timpul orelor de program. De asemenea, nu vă limităm călătoriile efectuate la un număr maxim de kilometri. În cazul în care intervin orice fel de situații neprevăzute în timpul derulării contractului de închirieri auto în București departamentul nostru call center vă stă la dispoziție la numărul unic .

O mașină pentru orice destinație

Flota Cronoscar se compune din peste 700 de autoturisme noi din toate categoriile de autovehicule de care aveți nevoie pentru afaceri sau pentru călătorii în interes personal. Avem puncte de rent a car în Otopeni și în aproprierea tuturor marilor aeroporturi din țară. Dacă tocmai ați aterizat și aveți o întâlnire de afaceri în centrul orașului, la zeci de kilometri distanță, vă vom întâmpina cu o mașină sedan sau sedan de lux, pentru a lăsa o impresie bună partenerilor de afaceri.

Doriți să faceți turul Capitalei împreună cu familia? Apelați la serviciile noastre de închirieri auto din București și vă vom oferi un minivan cu 6+ locuri, sau un automobil crossover, încăpător, dar suficient de compact pentru a face față traficului aglomerat de la orele de vârf. Vorbind despre turul Bucureștiului, vă recomandăm câteva puncte de importanță istorică și turistică pe care nu ar trebui să le ratați în cursul vizitei.

Palatul Parlamentului vă este probabil cunoscut din diferite filmări şi imagini, dar este o experiență impresionantă să îl vedeți în realitate și să vizitați zonele accesibile publicului împreună cu un ghid experimentat.

De aici, puteți ajunge cu ușurință în zona Piața Unirii, unde puteți face cumpărături în Unirea Shopping Center, pentru ca apoi să luați un prânz tradițional românesc la Hanul lui Manuc. Peste drum de Hanul lui Manuc veți vedea vestigiile Curții Vechi, cetate de scaun a Bucureștilor veche de trei secole.

O plimbare cu mașina de-a lungul Splaiului Unirii vă va aduce la Palatul Cotroceni, reședința Președintelui României și muzeu. Aici veți putea aprecia gustul desăvârșit al Reginei Maria a României, care s-a ocupat personal de mobilarea și decorarea palatului.

Drumuri în împrejurimile capitalei

Desigur, veți dori să explorați și zonele din afara orașului. La noi veți găși mașini de închiriat din Otopeni și vă veți afla curând la volanul unui SUV sau al unei camionete pick-up. Astfel, veți putea descoperi în condiții de confort și siguranță pădurea și grădina zoologică Băneasa, salba de mănăstiri din împrejurimile Bucureștilor (Cernica, Pasărea, etc.) și zonele de agrement dedicate atât copiilor, cât și adulților, precum Ferma Animalelor și aerodromul Clinceni, unde au loc numeroase evenimente și demonstrații aviatice și de parașutism.

Oriunde ați dori să călătoriți prin capitală, apelând la serviciile de închirieri auto București oferite de Cronoscar veți primi mașina de care aveți nevoie la timp și în condiții avantajoase.

Caută o maşină de închiriat în București

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
include TVA

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

+4 0730 111 008 Rezervari online