Cronoscar - Închirieri maşini Buzău

Viața la câmpie are un ritm mai molcom, mai ales la confluența dintre regiunile Muntenia și Moldova, dar acest lucru nu înseamnă că serviciile de închirieri auto în Buzău oferite de Cronoscar nu sunt pregătite să servească cei mai dinamici clienți. Și chiar dacă acest oraș nu a beneficiat de atenția marilor companii internaționale, așa cum s-a întâmplat cu Bacăul mai la nord și Galați la est, Buzău rămâne un oraș important pe harta economico-culturală a României.

Caută o maşină de închiriat în Buzău

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 23 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Logan
Dacia Logan
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 27 €/zi

Rezervaţi mașina

Renault Clio
Renault Clio
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Seat Ibiza
Seat Ibiza
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 38 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Lodgy 7 locuri
Dacia Lodgy 7 locuri
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 41 €/zi

Rezervaţi mașina

Toyota Hilux
Toyota Hilux
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 59 €/zi

Rezervaţi mașina

Ford Kuga
Ford Kuga
sau similar

Diesel
Automată / Manuală

începând de la 59 €/zi

Rezervaţi mașina

Hyundai Tucson Hybrid
Hyundai Tucson Hybrid
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 81 €/zi

Rezervaţi mașina

Cronoscar: în sprijinul turiștilor cu servicii de închirieri auto în Buzău personalizate pentru toate nevoile

Majoritatea clienților Cronoscar care au nevoie de mașini de închiriat în Buzău sunt turiști sau consultanți aflați în misiuni temporare la holdingul Romet sau la fostele companii de stat privatizate, cum ar fi Apcarom, singurul producător din România de utilaje feroviare, Zaharul SA și Ductil SA – producător de echipamente de sudură și plase de sârmă sudată.

Cu toate că aceste patru companii sunt singurele care își continuă activitatea în municipiu, ele generează o cerere continuă de servicii rent a car în Buzău, în special din partea specialiștilor și managerilor străini detașați temporar pentru a coordona activitatea. Ținând cont de profilul clienților noștri, Cronoscar a creat o flotă pentru închirieri auto în Buzău adecvată cererii.

Astfel, dispunem de sedan-uri de lux marca BMW pentru personalul de management de top, obișnuit cu un anumit stil de a călători. Pentru bugetele mai reduse, avem o ofertă generoasă de automobile sedan de oraș mărcile Dacia, Renault, Skoda sau Hyundai. Dacă sunteți obișnuit cu un automobil mai mare și solid, în vă putem oferi din parcul auto pentru închirieri auto în Buzău câteva modele de crossover compacte, care oferă siguranța unui SUV și agilitatea unui sedan în traficul din oraș.

Personal prietenos, condiții contractuale avantajoase

Cronoscar și-a propus să fie o companie de închirieri auto în Buzău și în alte orașe importante din țară aproape de oameni, exact acolo unde au ei nevoie de serviciile noastre. Buzău este un punct strategic, aflat la numai 110 km distanță de Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni – cel mai mare aeroport din România. Pentru oamenii de afaceri sau turiștii care doresc să ajungă în Buzău comod și la un preț competitiv, echipa Cronoscar poate livra orice mașini de închiriat din Buzău sau din sediul de la Otopeni.

Echipa noastră de reprezentanți din call center este disponbilă 24/7 la numărul de telefon și vă ajută cu informații, recomandări și sfaturi pentru rezolvarea situațiilor neprevăzute cu care vă confruntați în timpul utilizării automobilului de la serviciul de rent a car în Buzău.

Prețurile pe care le practicăm sunt corecte și complet transparente. Am inclus asigurarea full CASCO în prețul afișat pe site și nu practicăm comisioane pentru predarea și preluarea automobilului în timpul orelor de program.

Câteva puncte de interes în Buzău

Dacă tocmai ați procurat mașina de la firma noastra de închirieri auto în Buzău dar nu aveți idee ce puteți vizita în acest oraș, vă ajutăm cu câteva recomandări. Ansamblul episcopiei Buzăului cuprinde: biserica Nașterea Maicii Domnului datează din 1649, fiind cel mai vechi edificiu de cult din oraș; palatul episcopal din secolul al XVII-lea; turnul clopotniță din secolul al XVIII-lea și paraclisul din 1838.

Tot în Buzău se află un templu evreiesc cu o arhitectură remarcabilă, Vila Albatros și parcul lui Alexandru Marghiloman și Casa Vergu-Manaila din secolul al XVIII-lea, care adăpostește Muzeul de Etnografie și Artă Populară.

În final, echipa Cronoscar de închirieri auto în Buzău vă reamintește că puteți conta pe noi atât pentru închirieri pe termen scurt, cât și pe termen lung, la prețuri foarte avantajoase.

Caută o maşină de închiriat în Buzău

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
include TVA

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

+4 0730 111 008 Rezervari online