Cronoscar - Închirieri maşini Cluj Napoca

Supranumit Sillicon Valley al României, municipiul de reședință al județului Cluj este unul dintre cele mai dinamice orașe ale țării, cu o bogată ofertă în ce privește provocări profesionale și închirieri auto pentru Cluj și împrejurimi. Pasionați de istoria medievală sau de tehnologia de ultimă generație, veți găsi în Cluj câte ceva pentru toate gusturile și toate preocupările. Iar Cronoscar vă este prieten de nădejde, oferindu-vă mașini de închiriat în Cluj la prețuri competitive.

Caută o maşină de închiriat în Cluj

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 23 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Dokker
Dacia Dokker
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Hyundai i30
Hyundai i30
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 34 €/zi

Rezervaţi mașina

Renault New Megane
Renault New Megane
sau similar

Benzină
Automată / Manuală

începând de la 34 €/zi

Rezervaţi mașina

Seat Ibiza
Seat Ibiza
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 38 €/zi

Rezervaţi mașina

Seat Ateca 4x4
Seat Ateca 4x4
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 77 €/zi

Rezervaţi mașina

Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
sau similar

Diesel
Automată

începând de la 87 €/zi

Rezervaţi mașina

Ford Transit Custom
Ford Transit Custom
sau similar

Diesel
Automată

începând de la 97 €/zi

Rezervaţi mașina

Rent a car Cluj Napoca

Căutați servicii de închirieri auto în Cluj la nivel european? Răspunsul e Cronoscar!

Fie că ați aterizat pe Aeroportul Internațional Avram Iancu, fie că tocmai ați ieșit din Gara Centrală, vă așteptăm cu automobilul selectat din flota de rent a car în Cluj pentru a porni către destinația dorită fără întârziere. Majoritatea clienților noștri sunt oameni de afaceri, profesioniști sau tineri întreprinzători care au luat deja contactul cu viața în capitalele europene, așa că ne străduim să le asigurăm servicii comparabile de închirieri auto în Cluj.

Promptitudinea și profesionalismul sunt cele două valori care ne caracterizează în relația cu clienții noștri. Avem un parc auto diversificat și bine dotat cu automobile noi de la producători precum Dacia, Skoda, Hyundai sau Renault. Flota de peste 700 de mașini noi de închiriat în Cluj are un model pentru fiecare client: sedan sau SUV spațios pentru oamenii de afaceri, crossover sau camionetă pentru tinerii dinamici, dornici de explorări turistice în afara orașului.

Cronoscar – politică de prețuri transparente și condiții contractuale avantajoase

Cluj este cel mai mare incubator pentru companiile din domeniul IT&C din țară – un domeniu în care afacerile se desfășoară cu viteza megabitului. Așadar, ne străduim să ținem pasul cu clienții noștri, oferind servicii de închirieri auto în Cluj cu livrare promptă la locul indicat de client, fără a percepe taxe suplimentare pentru acest serviciu. De asemenea, orice incident ar avea loc pe durata închirierii este acoperit de asigurarea CASCO inclusă în prețul de închiriere.

Nu dorim să vă îngrijorați în privința vreunor costuri suplimentare față de tariful afișat pe site-ul nostru: nu avem taxe și comisioane suplimentare, nu aplicăm limitare de kilometri parcurși și nu vă percepem comisoane pentru asistența pentru clienți disponibilă 24/7 prin numărul unic de telefon . Mai multe detalii despre conditiile de închiriere auto găsiți la pagina de Termeni și Conditii de rent a car.

Câteva puncte de reper pe harta culturală și istorică a municipiului Cluj

Dacă tocmai ați preluat mașina de la centrul de rent a car din Cluj a Cronoscar și sunteți gata de drum, iată câteva repere istorice și culturale utile. Numele complet al orașului este Cluj-Napoca, indicând o existență de două milenii, începând cu un mic vicus înființat de armata romană, care a evoluat într-o civitas – așezare urbană cu denumirea Municipium Aelium Hadrianum Napoca. În anul 1213 este atestat pentru prima dată numele modern al orașului – Castrum Clus.

De-a lungul secolelor, Cluj și-a consolidat poziția de important centru cultural, economic, comercial și de învățământ. În prezent, este un oraș cosmpolit în care clădirile în stil Belle Epoque cum ar fi sediul Universității Babeș- Bolyai, Biblioteca Centrală Universitară sau Teatrul Național stau alături de clădiri de birouri și rezidențiale ultramoderne, cum ar fi Central Park Residence sau City Business Center (numit de localnici „Clădirea biscuite”).

De la întâlnirea de afaceri din centru, puteți porni cu mașina obținută de la biroul de închirieri auto în Cluj al Cronoscar pentru a explora cartierul istoric Mănăștur, muzeele permanente sau spațiile artistice experimentale cum ar fi galeria deschisă în fosta Gară Mică din oraș. Religiile romano-catolică și ortodoxă sunt reprezentate prin două edificii arhitectonice de toată frumusețea: Biserica Sf. Mihail și Catedrala Mitropolitană.

Sunteți iubitori ai muzicii live și festivalurilor? Vă așteptăm cu oferte atractive de închirieri auto în Cluj pe termen scurt pentru a lua parte la festivaluri cunoscute la nivel european, cum ar fi TIFF, Peninsula, Electric Castle sau Untold.

Caută o maşină de închiriat în Cluj

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
include TVA

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

+4 0730 111 008 Rezervari online