Cronoscar - Închirieri maşini Constanța

Bine ați venit în Constanța, cel mai mare port maritim al României și locul perfect pentru închirieri auto pentru Constanța și întregul litoral românesc! Acest străvechi oraș, întemeiat de grecii antici sub denumirea Tomis, este acum unul dintre cele mai importante centre economice, comerciale și culturale ale țării. Iar Cronoscar este firma de rent a car din Constanța care vă ajută să vă deplasați independent prin oraș și împrejurimi în cele mai avantajoase condiții.

Caută o maşină de închiriat în Constanța

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 23 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Logan
Dacia Logan
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 27 €/zi

Rezervaţi mașina

Toyota Aygo
Toyota Aygo
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 28 €/zi

Rezervaţi mașina

Seat Ibiza
Seat Ibiza
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 38 €/zi

Rezervaţi mașina

Suzuki Vitara
Suzuki Vitara
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 54 €/zi

Rezervaţi mașina

Volkswagen Passat
Volkswagen Passat
sau similar

Diesel
Automată / Manuală

începând de la 54 €/zi

Rezervaţi mașina

Ford Kuga
Ford Kuga
sau similar

Diesel
Automată / Manuală

începând de la 59 €/zi

Rezervaţi mașina

Ford Transit Custom
Ford Transit Custom
sau similar

Diesel
Automată

începând de la 97 €/zi

Rezervaţi mașina

Rent a car Constanta

Închirieri auto în Constanța la prețuri atractive

Majoritatea turiștilor și oamenilor de afaceri care caută mașini de închiriat în Constanța se lovesc de prețurile „estivale” practicate de concurența noastră. Însă noi înțelegem că nu toți clienții noștri vin în acest oraș în vacanțe cu buget nelimitat. Dacă aveți de administrat o afacere, sau prospectați piața pentru a vă extinde activitatea, aveți nevoie de o mașină nouă, bine întreținută, adaptată traficului în oraș și la un tarif decent.

Veți găsi toate acestea la Cronoscar, compania de închirieri auto din Constanța și alte orașe importante din țară. Noi credem că un client mulțumit este un client care ne va recomanda serviciile și dorim să vă oferim cele mai bune condiții contractuale: zero taxe de livrare și colectare a mașinii în timpul orelor de program, zero comisioane ascunse, 100% profesionalism în relația cu dumneavoastră.

Deținem o flotă de automobile variată, atât pe benzină cât și pe diesel, care constă din peste 700 de mașini de închiriat noi, bine întreținute, de mărci românești și internaționale. Rețeaua extinsă de reprezentanțe și centre de mentenanță ne permite o mare flexibilitate în disponibilitatea autovehiculelor. Toate mașinile oferite în sistem rent a car în Constanța au asigurare CASCO inclusă în tarif și sunt în stare impecabilă de funcționare.

Descoperiți un oraș complex, multicultural cu ajutorul Cronoscar

Constanța este un amalgam de culturi, etnii și religii. La volanul mașinii primite de la sediul de închirieri auto din Constanța, veți putea descoperi bogăția culturală și istorică a orașului și împrejurimilor.

Veți zări Moscheea Nouă a cultului musulman, biserici creștine, Coralul evreiesc și comunitățile de enoriași care conviețuiesc de secole în armonie și bună înțelegere. Veți auzi graiul rușilor lipoveni alături de limba comunității tătare și veți înțelege frumusețea specifică a orașului Constanța: un port primitor pentru toți oamenii.

Unul dintre obiectivele arhitectonice care definesc Constanța este Cazinoul, construit în stil Art Nouveau, ca și numeroase alte clăridi care au supraviețuit epurării culturale comuniste. Dacă sunteți deja la volanul unei mașini de închiriat în Constanța, puteți să faceți un tur de forță prin întregul Complex Muzeal de Științe ale Naturii care include, printre altele, delfinariul, planetariul, acvariul, Muzeul Marinei, observatorul astronomic și Muzeul de Istorie Națională și Arheologie.

Dacă sunteți pasionat de istorie străveche, treceți pe la centrul de închirieri auto din Constanța pentru a obține un automobil SUV și a explora vestigiile ce se regăsesc în tot județul Constanța. În oras, veți putea admira Edificiul roman cu mozaic din secolul al II-lea, termele romane din secolul al III-lea și, de dată mai recentă, Farul Genovez ridicat în anul 1860.

Cronoscar vă urează o explorare cât mai plăcută a municipiului și împrejurimilor. Noi vă stăm la dispoziție cu mașini de închiriat în Constanța la cele mai competitive prețuri!

Caută o maşină de închiriat în Constanța

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
include TVA

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

+4 0730 111 008 Rezervari online