Cronoscar - Închirieri maşini Craiova

Sudul țării este dominat de municipiul de reședință a județului Dolj, așadar domeniul transporturilor este definit de serviciile feroviare și de închirieri auto din Craiova. Vechea cetate a Băniei a fost multă vreme un puternic centrul industrial bazat pe construcția de locomotive și garnituri feroviare. În prezent, chiar dacă industria feroviară nu mai are aceeași pondere ca în trecut, Craiova rămâne un oraș cu numeroase investiții străine și un centru economic semnificativ. Din acest motiv, serviciile de rent a car în Craiova sunt printre cele mai des solicitate servicii de transport, iar Cronoscar face parte din plaja ofertelor existente pe piață.

Caută o maşină de închiriat în Craiova

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 23 €/zi

Rezervaţi mașina

Peugeot 301
Peugeot 301
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Citroen C3
Citroen C3
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Skoda Rapid
Skoda Rapid
sau similar

Benzină / Diesel
Automată / Manuală

începând de la 34 €/zi

Rezervaţi mașina

Hyundai i30
Hyundai i30
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 36 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Duster
Dacia Duster
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 39 €/zi

Rezervaţi mașina

Suzuki Vitara
Suzuki Vitara
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 75 €/zi

Rezervaţi mașina

Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
sau similar

Diesel
Automată

începând de la 87 €/zi

Rezervaţi mașina

Rent a car Craiova

Nu e mândrie oltenească: Cronoscar oferă cele mai bune servicii de închirieri auto din Craiova

Pentru echipa Cronoscar, un client mulțumit este un client câștigat pe viitor, așa că ne străduim să oferim mașini de închiriat în Craiova în cele mai bune condiții contractuale. Știm cât de mult vă displace să vedeți o discrepanță între prețul din reclamă și cel real, așa că am inclus toate taxele și asigurarea CASCO în prețul de închiriere.

De asemenea, contractele noastre nu conțin clauze care să vă limiteze numărul de kilometri parcurși cu automobilele obținute de la sediul de închirieri auto în Craiova al Cronoscar. Dorim să vă puteți bucura de mașina închiriată în cele mai bune condiții, așa că avem grijă ca toată flota noastră să fie cu mentenanța și inspecția ITP la zi.

Vorbind despre flota de mașini de închiriat în Craiova, am optat pentru mărci populare pe care le putem oferi clienților la prețuri rezonabile: Skoda, Dacia, Renault și Hyundai. Dispunem și de sedan de lux marca BMW pentru evenimente speciale sau întâlniri de afaceri de nivel înalt.

Gama de clase auto este și ea bine reprezentată prin automobile tip sedan, crossover, camionetă și SUV. Astfel, vă putem oferi întotdeauna mașina preferată și o putem livra acolo unde o solicitați – la gară sau la orice punct de intrare în municipiul Craiova.

Serviciile noastre de închirieri auto în Craiova sunt completate de serviciul asistență clienți prin telefon la numărul . Echipa noastră de reprezentanți este instruită să vă sfătuiască pentru rezolvarea problemelor neașteptate ce ar apărea pe durata utilizării automobilului închiriat de la Cronoscar.

Craiova turistică – recomandările noastre

Craiova are o lungă istorie pe care turiștii o pot descoperi în muzee sau pe străzi, admirând edificiile marcante ale orașului. Muzeul de Artă este unul dintre cele mai importante muzee la care puteți ajunge după ce ați preluat mașina de la reprezentantul Cronoscar pentru închireri auto în Craiova.

În acest muzeu veți putea admira o colecție deosebită de lucrări timpurii ale marelui sculptor Constantin Brâncuși. Aceste sculpturi provin din perioada când maestrul era ucenic la Școala de Arte și Meserii și includ prima lucrare realizată de acesta – Vitellius, realizată din ghips în anul 1898.

Alte puncte de interes la care puteți ajunge conducând mașina de la serviciul rent a car din Craiova al Cronoscar sunt Palatul Vorvorenilor (sediul Mitropoliei Olteniei în prezent), mănăstirea Coșuna (atestată documentar la data 1483, fiind cea mai veche clădire din oraș), parcul Romanescu – unul dintre cele mai întinse parcuri din Europa și Grădina Botanică.

Orice interes v-ar aduce în acest oraș reprezentativ pentru sudul țării, echipa Cronoscar de închirieri auto în Craiova este un partener pe care puteți conta pentru a vă putea efectua deplasările în mod independent și la un preț avantajos.

Caută o maşină de închiriat în Craiova

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
include TVA

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

(+40) 730.111.008 Call-Center