Cronoscar - Închirieri maşini Galați

Situat la limita dintre Moldova și Dobrogea și important nod comercial fluvial, nu este de mirare că serviciile de închirieri auto în Galați sunt în continuă dezvoltare. Galați nu este doar municipiu de reședință de județ, ci și zonă liberă pentru schimburi de mărfuri între est și vest. Ca punct terminus al canalului fluvial Dunăre-Main-Rin, Galați a fost dintotdeauna un loc de întâlnire și încleștare a civilizațiilor. În prezent, este un centru industrial și economic vibrant, iar Cronoscar este furnizorul dumneavoastră profesionist de mașini de închiriat în Galați.

Caută o maşină de închiriat în Galați

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 11.00
9.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Logan
Dacia Logan
sau similar

Benzină / Diesel
Automată / Manuală

începând de la 20.00
17.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Dokker
Dacia Dokker
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 23.00
19.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Skoda Rapid
Skoda Rapid
sau similar

Benzină / Diesel
Automată / Manuală

începând de la 30.00
25.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Hyundai i30
Hyundai i30
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 29.00
27.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Skoda Superb
Skoda Superb
sau similar

Diesel
Automată / Manuală

începând de la 41.00
34.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Renault Trafic
Renault Trafic
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 71.00
43.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Hyundai Tucson
Hyundai Tucson
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 65.00
54.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Rent a car Galați

Valuri de motive pentru a avea nevoie de de servicii de închirieri auto în Galați, un singur partener – Cronoscar

Municipiul Galați oferă provocări și oportunități profesionale întreprinzătorilor și specialiștilor din domeniile tehnologiei informației, metalurgiei și construcțiilor navale. Viața economică a orașului este împărțită între Parcul de Tehnologii ale Informației, Șantierul naval și Portul fluvial Galați și Combinatul Siderurgic Arcelor Mittal. Numeroși expați și angajați temporari apelează la serviciile Cronoscar de închirieri auto în Galați, iar acest contact cu clienții noștri ne-a permis să aflăm ce caută la o firmă de rent a car.

Astfel, am creat o flotă de automobile care răspund cerințelor clienților noștri, atât oameni de afaceri, cât și turiști sau tineri aflați la începutul carierei. Întreaga flotă Cronoscar de mașini de închiriat în Galați este compusă din modele populare ale celor mai căutați producători auto: Dacia, Renault, Skoda și Hyundai. Gama de clase de vehicule din care puteți alege în parcul de închirieri auto în Galați este variată: sedan, camionete, crossover-uri, SUV-uri, inclusiv minibus.

Condițiile de închiriere ale mașinilor oferite de Cronoscar au fost concepute pentru a vă oferi prețuri corecte și transparente. Ceea ce vedeți pe site-ul nostru este prețul final de închiriere pe zi, inclusiv TVA și asigurare full CASCO. Oferim tarife competitive, atât pentru închirieri pe termen scurt (minim 2 zile), cât și pentru închirieri de peste 30 de zile. Astfel, oricare ar fi motivele pentru care vizitați orașul, serviciile noastre de închirieri auto în Galați vă ajută să vă deplasați peste tot comod și la prețuri convenabile.

Turist în Galați – scurt ghid de călătorie

Echipa Cronoscar vă ajută nu doar cu servicii profesionale de rent a car în Galați, ci și cu sfaturi utile pentru a profita la maxim de șederea Dumneavoastră în orașul nostru. Vă furnizăm mașina în locul indicat de Dumneavoastră, fie lângă gară sau la intrarea în oraș de pe cele 5 autostrăzi de acces. De altfel, politica noastră este să ne plasăm centrele cu mașini de închiriat în apropiere de principalele noduri de transport din România, pentru a vă facilita mobilitatea.

Galați este un amalgam de culturi, etnii și religii: aici veți putea întîlni etnici armeni, turci, greci, evrei și, începând cu preluarea combinatului siderurgic de compania Arcelor Mittal, indieni. Această varietate de culturi și-a lăsat amprenta asupra vieții sociale a orașului, însă din păcate veți găsi prea puține mărturii arhitectonice. Orașul Galați a suferit nu mai puțin de 3 incendieri totale de-a lungul istoriei, precum și 2 inundații de amploare în ultimii ani. Cu toate acestea, veți putea ajunge la volanul mașinii livrate de serviciul de închirieri auto în Galați la sinagogă, la sediul comunității evreiești și la Templul Meseriașilor, exemple reprezentative pentru arhitectura tradițională iudaică.

Comunitatea elenă și-a lăsat amprenta asupra orașului prin biserica Metamorphosis, clădirea Stării Civile, Restaurantul Olimpic și Cinematograful Central.

Pentru iubitorii gastronomiei, este bine de știut că în fiecare an, de Florii, în Galați are loc Festivalul Scrumbiei, în care gospodinele locale pregătesc numeroase rețete tradiționale delicioase pe care le puteți încerca. Însă orice fel de vânturi și gânduri v-ar aduce aici, nu uitați să luați legătura cu reprezentanții noștri de închirieri auto în Galați pentru a vă putea deplasa liber prin oraș oricând aveți nevoie.

Caută o maşină de închiriat în Galați

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
TVA inclus

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

(+40) 730.111.008 Call-Center