Cronoscar - Închirieri maşini Iași

Bine ai venit, călătorule, în frumosul nostru oraș, îți urează întreaga echipă Cronoscar de închirieri auto în Iași și împrejurimi. Dacă vă aduce dorul de cultură și istorie, sau interesele de afaceri, noi vă stăm la dispoziție cu ceea ce are nevoie orice nou-venit în oraș pentru a se deplasa liber: mașini de închiriat noi, bine întreținute și la prețuri atractive.

Caută o maşină de închiriat în Iași

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 23 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Logan
Dacia Logan
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 27 €/zi

Rezervaţi mașina

Toyota Aygo
Toyota Aygo
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 28 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Sandero
Dacia Sandero
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Hyundai i30
Hyundai i30
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 34 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Jogger 7 locuri
Dacia Jogger 7 locuri
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 51 €/zi

Rezervaţi mașina

Skoda Octavia Scout
Skoda Octavia Scout
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 54 €/zi

Rezervaţi mașina

Seat Ateca 4x2
Seat Ateca 4x2
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 60 €/zi

Rezervaţi mașina

Rent a car Iași

Închirieri auto în Iași pentru orice fel de călătorii, un singur nume: Cronoscar

Iași este unul dintre cele mai importante orașe din România și a jucat un rol cheie de-a lungul intregii istorii. A fost capitala Moldovei timp de aproape 3 secole și a fost locul în care s-a realizat unirea principatelor Țara Românească și Moldova, devenind și capitală a statului nou format.

În prezent, serviciile de închireri auto în Iași ale Cronoscar sunt foarte solicitate de profesioniști și oameni de afaceri. Acest oraș este unul dintre cele mai active centre ale industriei metalurgice, a medicamentelor și textilelor. Pentru acces de la aeroport la centrul de business al orașului, centrul de rent a car Cronoscar este amplasat în mod strategic pentru a vă asigura mașina solicitată imediat ce ați ieșit din aeroport.

De altfel, filosofia noastră privind amplasarea centrelor de închirieri auto în Iași și în tot restul țării este să ne aflăm exact acolo unde au nevoie de noi clienții abia ajunși în orasul respectiv: lângă principalele noduri de transport național și internațional.

Întreaga flotă de mașini de închiriat din Iași este întreținută în stare impecabilă și beneficiază de asigurare CASCO inclusă în tariful de închiriere. Dacă aveți drumuri în zonele din jurul orașului, inclusiv până în Bacău și alte orașe învecinate, puteți să le efectuați fără a vă îngrijora în legătură cu kilometrajul. Automobilele oferite în sistem rent a car în Iași de Cronoscar nu sunt limitate contractual la un număr de kilometri pe zi sau pe toată durata închirierii.

Echipa Cronoscar vă recomandă cele mai frumoase atracții turistice și culturale din Iași

După ce ați trecut pe la sediul de închirieri auto din Iași, este timpul să descoperiți tot ceeea ce recomandă Iașul drept unul din cele mai frumoase orașe din țară. Un monument arhitectonic marcant, Palatul Culturii a fost construit în stil neogotic între anii 1906-1925. Deși este unul dintre cele mai recente monumente arhitectonice, este una dintre imaginile emblematice ale orașului Iași.

Dacă sunteți interesat de istoria religioasă a orașului, este timpul să urcați în mașina rent a car din Iași, pentru că aveți de vizitat numeroase biserici și mănăstiri de mare importanță istorică: Biserica Sf. Nicolae Domnesc, cea mai veche din tot orașul, ctitorită în anul 1492 de Ștefan cel Mare și renovată în secolul al XIX-lea; Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitană și Mănăstirea Golia.

Tot în Iași veți putea vizita și Casa Dosoftei, care adăpostește secția de literatură veche a Muzeului Literaturii din Iași. Această clădire, construită în secolul al XVIII-lea, a fost sediul uneia dintre primele tiparnițe din România, construită sub oblăduirea mitropolitului Dosoftei.

Însă cel mai important monument al Iașului nu este nici o biserică, nici alt edificiu ridicat de om, ci unul natural. Teiul lui Eminescu, situat pe dealul Copou, este vechi de jumătate de mileniu și la umbra sa cel mai iubit poet al nostru a compus multe din versurile sale pline de sensibilitate și înțelesuri.

Iași este un oraș de experimentat, de trăit, nu doar de vizitat. Însă chiar dacă sunteți pe grabă, serviciile de închirieri auto în Iași ale Cronoscar vă vor ajuta să ajungeți la destinația dorită în condiții de inchiriere auto avantajoase.

Caută o maşină de închiriat în Iași

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
include TVA

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

+4 0730 111 008 Rezervari online