Cronoscar - Închirieri maşini Ploieşti

Pentru un nou venit în acest oraș, căutarea unui centru de închirieri auto Ploiești se poate dovedi o provocare. Sistemul de transport public al orașului este polarizat între cele două gări, Ploiești Vest și Ploiești Sud, iar geografia orașului, care și-a păstrat sistemul de străzi înguste, cu sens unic, este o adevărată provocare. Dar Cronoscar nu vă lasă la greu: vă vom livra mașina în locul selectat de dumneavoastră, inclusiv direct la gară.

Caută o maşină de închiriat în Ploiești

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 23 €/zi

Rezervaţi mașina

Hyundai i20
Hyundai i20
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Skoda Fabia
Skoda Fabia
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Renault New Megane
Renault New Megane
sau similar

Benzină
Automată / Manuală

începând de la 34 €/zi

Rezervaţi mașina

Jeep Renegade
Jeep Renegade
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 39 €/zi

Rezervaţi mașina

Volkswagen Passat
Volkswagen Passat
sau similar

Diesel
Automată / Manuală

începând de la 54 €/zi

Rezervaţi mașina

Seat Ateca 4x2
Seat Ateca 4x2
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 60 €/zi

Rezervaţi mașina

Renault Trafic
Renault Trafic
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 77 €/zi

Rezervaţi mașina

Rent a car Ploieşti

Cronoscar – partener pentru călătorii de afaceri sau cu familia

Serviciile de rent a car în Ploiești ale Cronoscar au fost dezvoltate ținând cont de dinamica activităților de afaceri și turism din zonă. Ploiești a fost dintotdeauna centrul principal al industriei petroliere din România și orașul cu prima rafinarie din lume, în 1856. În prezent, aici își desfășoară activitatea una dintre cele mai mari companii de profil din România, cu numeroși angajați care călătoresc periodic în scop de afaceri spre sediul central din București.

Pentru acești clienți, Cronoscar dispune de mai multe modele din peste 700 de mașini de închiriat în Ploiești din categoria sedan, atât românești, cât și străine. Toate mașinile pe care vi le oferim sunt întreținute la cel mai înalt nivel calitativ și sunt din cele mai recente generații ale fiecărui brand auto.

Ploieștiul este și o „poartă” de acces rapid spre Valea Prahovei și stațiunile Bușteni, Sinaia și Predeal, locații unde putețí vizita repere renumite precum Castelul Peleș, Palatul Cantacuzino, Crucea de la Caraiman, Babele, Sfinxul sau Cota 1400. Pentru a petrece un sfârșit de săptămână relaxant la munte împreună cu familia, nu trebuie decât să contactați biroul de închirieri auto Cronoscar din Ploiești pentru a găsi un automobil adecvat. Pentru familiile numeroase, vă putem oferi SUV-uri cu capacitate șofer și 6 pasageri, sau chiar un minivan pentru 7 pasageri.

Soluții flexibile și profesionale de închirieri auto în Ploiești

Pentru Cronoscar, fiecare client este important și ne străduim să oferim același nivel de profesionalism și promptitudine în toate colțurile țării. Rețeaua de reprezentanțe a fost gândită pentru a deservi întregul teritoriu al României și a ne permite să le livrăm clienților mașinile și să le preluăm la sfârșitul contractului din orice locație. În plus, nu percepem taxe suplimentare pentru acest serviciu și includem în prețul afișat asigurarea full CASCO.

Mașinile de închiriat din Ploiești acoperă toate categoriile solicitate cel mai mult de clienți: compact, sedan, camionetă, SUV, cu motorizări atât pe benzină, cât și diesel. Iar dacă înainte de a porni spre Valea Prahovei doriți să descoperiți orașul Ploiești, iată care sunt punctele de interes din urbea făcută celebră de scriitorul Ion Luca Caragiale.

Relaxare și cultură în porții cumpătate

După ce v-ați acomodat cu automobilul obținut de la serviciul Cronoscar de închirieri auto Ploiești, veți observa că, în ciuda vechimii sale, orașul nu are foarte multe monumente istorice. Acest lucru se datorează unor serii de evenimente catastrofice, începând cu marea inundație de la 1837, continuând cu bombardamentele de la 1944 și sfârșind cu cutremurele din 1940 și 1977.

Cu toate acestea, veți putea să vizitați Halele Centrale datând din 1935, casele memoriale Ion Luca Caragiale și Nichita Stănescu, precum și Muzeul de Istorie și Arheologie. După acest periplu cultural la volanul unei mașini de închiriat din Ploiești, se impune o pauză pentru prânz și plimbare prin mall-ul Omnia, situat în centrul comercial al orașului.

Viața spirituală a capitalei petrolului din România este reprezentată de numeroase confesiuni: ortodoxă (Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul), catolică (biserica Cristos Rege), evanghelică și adventistă. Vorbind de principala resursă a zonei, aici veți găsi și Muzeul Național al Petrolului, singurul de acest gen din țară.

Oricare ar fi drumurile pe care le aveți de străbătut, Cronoscar închirieri auto Ploiești vă ajută să ajungeți la destinație la timp, la volanul unui automobil comfortabil și sigur.

Caută o maşină de închiriat în Ploiești

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
include TVA

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

+4 0730 111 008 Rezervari online