Cronoscar - Închirieri maşini Sibiu

Dacă vreți să explorați pe îndelete un oraș ce a fost desemnat și capitală culturală europeană în 2007, atunci trebuie să apelați la serviciile de închirieri auto în Sibiu ale Cronoscar. Unul dintre cele mai frumoase orașe din vestul țării, cu o bogată istorie, Sibiu este și un centru economic și comercial reprezentativ pentru zona în care este situat.

Caută o maşină de închiriat în Sibiu

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 23 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Dokker
Dacia Dokker
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Renault Clio
Renault Clio
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia New Logan
Dacia New Logan
sau similar

Benzină
Automată / Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Lodgy 7 locuri
Dacia Lodgy 7 locuri
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 41 €/zi

Rezervaţi mașina

Skoda Octavia
Skoda Octavia
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 50 €/zi

Rezervaţi mașina

Skoda Superb
Skoda Superb
sau similar

Diesel
Automată / Manuală

începând de la 54 €/zi

Rezervaţi mașina

Seat Ateca 4x2
Seat Ateca 4x2
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 60 €/zi

Rezervaţi mașina

Rent a car Sibiu

Cronoscar – alături de dumneavoastră prin Sibiu

Dacă vă aflați la prima vizită, găsirea unei companii de rent a car în Sibiu care să vă ofere exact mașina dorită în termeni și condiții de inchiriere auto avantajoase ar putea să vă coste mult timp și multe căutări. Noi înțelegem că sunteți ocupat și aveți nevoie servicii prompte și de calitate, așa cum îi stă bine unui oraș care se laudă cu ordinea și disciplina cetățenilor săi.

Flota de mașini de închiriat a Cronoscar cuprinde cele mai căutate mărci și toate clasele auto pe care le solicită clienții: de la sedanul elegant, potrivit pentru drumuri în oraș, până la camionete și SUV-uri care vă oferă siguranță în timpul explorărilor off road din împrejurimile orașului.

Atunci când alegeți serviciile de închirieri auto în Sibiu ale Cronoscar, alegeți un partener de încredere, care vă asistă atât prin centrul de asistență din Sibiu, cât și prin numărul unic de call center +4 0721 251 070 în orice moment. Dacă aveți o problemă tehnică sau de altă natură pe durata închirierii mașinii, ne puteți contacta cu încredere și vom găsi cea mai bună soluție pentru dumneavoastră. În orice caz, toate mașinile din flota rent a car în Sibiu au asigurarea full CASCO inclusă în prețul închirierii.

Pentru iubitorii de istorie, călătorii de neuitat cu mașini de închiriat în Sibiu recomandate de Cronoscar

Sibiu este un oraș al premierelor de-a lungul istoriei sale. În 1551, Conrad Haas efectua în Sibiu primele experimente cu rachete. În 1717 aici s-a deschis prima fabrică de bere din România. În sfârșit, 1904, Sibiu devine al doilea oraș din Europa și al treilea din lume în care se folosește omnibuzul (precursorul troleibuzului) pentru transport public. 

Acestea, și multe alte, premiere, au pus Sibiu definitiv pe harta Europei, iar în prezent numeroși turiști străini apelează la serviciile de închirieri auto în Sibiu ale Cronoscar pentru a descoperi toate frumusețile acestuia.

Să începem cu imaginea cea mai cunoscută a Sibiului – centrul istoric care conține Turnul Sfatului și Piața Mică, unde în fiecare an se organizează probabil cel mai frumos târg de Crăciun din țară. Toată această zonă istorică urmează să fie înscrisă în lista patrimoniului UNESCO, procesul fiind în plină desfășurare.

Cu ajutorul echipei de închirieri auto în Sibiu, vă veți afla curând la volanul mașinii dorite și puteți începe turul orașului începând din acest punct central. Desigur, vă veți opri pentru a face câțiva pași pe Podul Minciunilor. După aceasta, este bine să vă rezervați întreaga după-amiază pentru a vizita celebrul Muzeu Bruckenthal – creat de un fost primar al Sibiului în propria sa reședință, ce conține unele dintre cele mai valoroase colecții de picturi din România.

Dacă sunteți iubitor de drumeții prin munți sau sporturi de iarnă, Sibiul este un punct de pornire excelent. Din flota Cronoscar pentru rent a car în Sibiu veți putea alege un SUV sau un cross-over care vă va duce fie spre Munții Făgărașului, unde veți găsi numeroase trasee montane atractive, fie spre stațiunea de iarnă Păltiniș.

Oricare ar fi motivele pentru care vizitați acest oraș istoric, serviciile de închirieri auto în Sibiu ale Cronoscar vă vor oferi libertatea de a efectua călătoriile planificate în mod relaxat și la un tarif avantajos.

Caută o maşină de închiriat în Sibiu

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
include TVA

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

+4 0730 111 008 Rezervari online