Cronoscar - Închirieri maşini Suceava

Județul Suceava face parte din zona folclorică Bucovina și unul dintre cele mai frumoase județe din regiunea istorică Moldova – un loc unic, în care veți descoperi mănăstiri vechi, cetăți medievale, stațiuni turistice renumite, dar și zone cu peisaje pitorești de o frumusețe deosebită. Dacă ajungeți în această zonă a țării, vă recomandăm câteva obiective turistice care merită vizitate, iar pentru a vă facilita călătoria, vă punem la dispoziție o flotă variată de mașini de închiriat în Suceava, fie că sunteți în căutarea unei mașini de închiriat pe termen lung sau pe termen scurt.

Caută o maşină de închiriat în Suceava

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 14.00
9.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Hyundai i20
Hyundai i20
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 23.00
18.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Fiat Tipo
Fiat Tipo
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 28.00
19.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Citroen C3
Citroen C3
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la
19.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Volkswagen Passat
Volkswagen Passat
sau similar

Diesel
Automată / Manuală

începând de la 49.00
34.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Suzuki Vitara
Suzuki Vitara
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 57.00
39.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Toyota Hilux
Toyota Hilux
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 43.00
39.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
sau similar

Diesel
Automată

începând de la 77.00
73.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Rent a car Suceava

Echipa Cronoscar vă așteaptă să explorați Suceava încă din aeroport

Necesitatea de servicii de închireri auto în Suceava ne-a determinat să fim tot mai prezenți în piața locală, astfel că veți putea închiria orice tip de vehicul, pornind de la cele din clasa mică și berline, până la minivan pentru excursii cu familia sau SUV pentru cei aventurieri pe drumurile istorice ale Moldovei.

Totodată, pentru acces de la aeroport la zona istorică al orașului, centrul de rent a car Cronoscar este amplasat în mod strategic pentru a vă asigura mașina solicitată imediat ce ați ieșit din Aeroportul Internațional "Ștefan cel Mare" Suceava, aflat în permanent proces de modernizare și având noi curse regulate către Milan, Londra, Bologna, Roma, Memmingen dar și spre Grecia (Zaynthos, Antalya) și Turcia. De asemenea, compania națională TAROM a reluat cursele directe București – Suceava.

Permanent, flota de mașini de închiriat din Suceava este întreținută în stare impecabilă și beneficiază de asigurare CASCO inclusă în tarifele de închiriere afișate pe site. Toate mașinile de închiriat sunt noi, cu o vechime de cel mult 2 ani și sunt neinscripționate. Dacă doriți să explorați superbele zone din Vatra Dornei sau Gura Humorului, ori pentru deplasări în afara orașului, precum Botoșani, Rădăuți sau Fălticeni, nu trebuie să vă faceți griji, aveți de asemenea incluși un numar nelimitat de kilometri, pe toată durata contractului de închiriere auto.

Călător bucovinean la bordul unei mașini de închiriat din Suceava

Pornim chiar de la gara CFR Suceava (Burdujeni), construită în anul 1902, după modelul gării din Freiburg, Elveţia care servește, timp de peste un secol, ca un important punct feroviar de graniţă al României, cândva la fostă frontieră de nord cu Austro-Ungaria. Aici este un frecvent punct de plecare, de unde veți putea închiria o mașină de la centrul de rent a car Cronoscar din Suceava, având acces facil, pornind pe str. Nicolae Iorga, în câteva minute, spre centrul istoric dar și spre primul și cel mai impunător obiectiv turistic al orașului: Cetatea de Scaun a Sucevei.

Cetatea lui Ștefan cel Mare sau Cetatea de Scaun a Sucevei, intrată în istorie ca fortificația care nu a fost cucerită vreodată, datează din 1388, când Petru I Mușat a construit la Suceava o cetate fortificată pentru a-i servi ca reședință voievodală. Însă Ștefan cel Mare a fost cel care a fortificat, în mai multe rânduri, cetatea, construind ziduri de incintă de 15 metri înălțime, cu o grosime de cel puțin 3,5 metri, bastioane semicirculare și întărind căile de acces și sistemele de apărare. Asediată pe rând în 1476 și 1485 de armatele otomane, apoi în 1497 de oștile poloneze, cetatea nu a fost niciodată cucerită, păstrând și astăzi multe elemente arhitecturale care merită explorate.

Dacă sunteți pasionați de outdoor, atunci puteți porni, la volanul mașinii închiriate de la Cronoscar, într-o călătorie către Vatra Dornei, unde turiștii vin atât pentru apele minerale și termale (benefice pentru tratamentul afecțiunilor cardiovasculare, locomotorii, ginecologice, digestive), cât și pentru a face alpinism sau pentru a parcurge trasee turistice montane. Totodată, vă recomandăm să explorați și traseele turistice din stațiunea Gura Humorului, unde veți găsi și Mănăstirea Voroneț, unul dintre cele mai importante monumente istorice religioase din Bucovina, dar și zone de agrement cu parcuri de aventură (Lunca Moldovei), terenuri de sport, piscină olimpică, bazin de înot pentru copii și patinoar (zona Ariniș).

Pentru cei pasionați de religie și istorie, județul Suceava oferă poate cel mai bogat traseu european de explorat la volanul unei mașini de închiriat, cuprinzând Mănăstirea Putna și Mănăstirea Voroneţ, ambele ctitorite de Ștefan cel Mare, cărora li se adaugă mănăstirile pictate: Sucevița, Moldovița, Humor, Dragomirna, Râșca și Bogdana.

Nu în ultimul rând, dacă doriți să descoperiți tradițiile și obiceiurile meșteșugărești bucovinene trebuie să faceți o vizită la Muzeul Oului din localitatea Vama, situată lângă Gura Humorului. Cu peste 3000 de ouă expuse, lucrate în diferite tehnici și pe diferite tipuri de suport, precum lemn, ceramică, porțelan, piatră sau sticlă, muzeul deține cea mai mare colecție de ouă încondeiate din România și una dintre cele mai importante din Europa.

Suceava este cu siguranță cea mai frumoasă destinație a Moldovei, ce merită zile întregi pentru a fi o experiență savurată din plin. Însă chiar dacă sunteți pe grabă, cu serviciile de închirieri auto în Suceava ale Cronoscar veți ajunge la destinația dorită în cei mai buni termeni si condiții de închiriere auto.

Caută o maşină de închiriat în Suceava

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
TVA inclus

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

(+40) 730.111.008 Call-Center