Cronoscar - Închirieri maşini Timișoara

Oameni de afaceri, studenți sau simpli turiști, cu toții aveți nevoie de serviciile de încredere de închirieri auto în Timișoara ale Cronoscar. Al treilea oraș din România ca și populație, capitala județului Timiș este unul dintre cele mai puternice centre economice ale țării, dar și unul din orașele cu cea mai bogată istorie de-a lungul secolelor. Fie că sunteți în căutarea unei mașini de închiriat în Timișoara pe termen lung sau scurt, Cronoscar vă va ajuta să țineți pasul cu acest oraș dinamic.

Caută o maşină de închiriat în Timișoara

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 23 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Logan
Dacia Logan
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 27 €/zi

Rezervaţi mașina

Hyundai i20
Hyundai i20
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Citroen C3
Citroen C3
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 29 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Jogger 7 locuri
Dacia Jogger 7 locuri
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 51 €/zi

Rezervaţi mașina

Seat Ateca 4x2
Seat Ateca 4x2
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 60 €/zi

Rezervaţi mașina

Renault Trafic
Renault Trafic
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 77 €/zi

Rezervaţi mașina

Seat Ateca 4x4
Seat Ateca 4x4
sau similar

Benzină
Automată

începând de la 77 €/zi

Rezervaţi mașina

Rent a car Timisoara

Inima Transilvaniei bate la Timișoara, iar Cronoscar ține pasul cu ea

Sunt atâtea lucruri de spus despre motivele pentru care ați veni să vizitați acest frumos oraș. Aici se află un puternic centru universitar, cu o vechime de aproape un secol și care în prezent este compus din 10 universități, cele mai cunoscute fiind Universitatea de Vest și Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș. Cei care apelează la serviciile noastre de închirieri auto în Timişoara sunt deseori profesori detașați, dar și profesioniști în căutare de noi provocări.

Iar Timișoara este locul perfect pentru cei specializați în industria auto, IT și înalte tehnologii. Legăturile excelente cu restul lumii asigurate de Aeroportul Internațional Traian Vuia au încurajat multe companii mari să își deschidă reprezentanțe și fabrici aici, transformând orașul într-o adevărată „vitrină economică a României”, conform publicației L'Expansion. În paralel cu economia și comerțul, s-au dezvoltat și serviciile de rent a car în Timișoara, pentru a ține pasul cu toți specialiștii care lucrează temporar sau pe termen lung aici.

Cronoscar, alegerea cea mai avantajoasă pentru închireri auto în Timișoara

Cronoscar este formată din oameni cu experiență și cunoștințe detaliate în domeniul rent a car. Am pornit de la ideea că mașinile de închiriat în Timișoara noi și bine întreținute pot fi oferite la un preț atractiv clienților, fără costuri ascunse și fără taxe suplimentare pentru servicii cum ar fi asistența prin call center sau livrarea și colectarea mașinilor.

Ne-am dezvoltat flota de peste 700 de mașini de închiriat noi ținând cont de cerințele pieții și în prezent deținem mașini de la cele mai căutate branduri: Dacia, Renault, Hyundai și Skoda. De asemenea, acoperim toată gama de clase auto de care aveți nevoie pentru călătorii zilnice la serviciu sau pentru ieșiri cu familia în afara orașului la sfârșitul săptămânii. De la sedan, la SUV sau chiar minibus, veți găsi mașina ideală la sediul Cronoscar pentru închirieri auto în Timișoara.

Câteva motive pentru a vizita Timișoara

Timișoara este un oraș modern, dar își păstrează cu mândrie istoria sa seculară. În 2021 va fi Capitală Culturală Europeană așa că până atunci aveți timp să apelați la serviciile Cronoscar de rent a car în Timișoara și să vă familiarizați cu acest oraș.

Noi vă propunem să vă plimbați prin complexul de cartiere rezidențiale istorice Iosefin, Cetate, Fabric și Elisabetin – exemple vii ale stilurilor arhitectonice baroc, istorism și Wiener Secession care au adus Timișoarei supranumele de „Mica Vienă”.

Vorbind despre arhitectură, Laszlo Szekely și-a legat definitiv numele de capitala județului Timiș și a remodelat peisajul urban prin introducerea stilului Art Nouveau, exemplificat prin palatele din Piața Victoriei, Casa Bruck sau Baia Publică Neptun.

Dacă sunteți amator de muzică și teatru, puteți să asistați la numeroase festivaluri de renume pe tot parcursul anului, cum ar fi Jazz TM, Festivalul European de Teatru Eurothalia sau chiar Festivalul Internațional de Tangou Argentinian.

Însă orice alte planuri ați avea, Cronoscar vă stă la dispoziție cu servicii excelente de închirieri auto în Timișoara, în cele mai avantajoase condiții de inchiriere auto pentru Dumneavoastră.

Caută o maşină de închiriat în Timișoara

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
include TVA

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

+4 0730 111 008 Rezervari online