Condiții de închiriere

Mașinile noastre pot fi închiriate doar de persoane care poseda un permis de conducere valabil, național sau internațional de minim un (1) an, în vârstă de peste 21 de ani.

Pentru confirmarea rezervării se poate solicita un avans de 50 euro, suma care se va scădea din valoarea totală a zilelor de închiriat. În cazul anularii rezervării sau neprezentării la preluarea maşinii, suma achitată ca avans nu se va restitui.


Regimul garanției

În orice situație, la livrare, se poate solicita o garanție de 250-1000 Euro. Plata garanției se va face în lei la cursul BNR din ziua plății sau într-o altă monedă - EUR sau USD.

Restituirea garanției se va face exclusiv în moneda constituită. Garanția va fi utilizată pentru penalizare, în cazuri de distrugeri intenționate constatate la interiorul sau exteriorul autoturismului, furt ale părților autoturismului, pierderi ale documentelor autoturismului sau ale cheilor autoturismului, etc.

Aceasta suma va fi returnată la recuperarea autoturismului în bună stare de funcționare și de caroserie, cu toate documentele, accesoriile și echipamentele din dotare. Clientul este obligat să restituie autoturismul la data, unitatea și localitatea prevazută în contract, cu rezervorul plin, în aceleași condiții în care a fost preluat. Clientul trebuie sa foloseasca pentru alimentarea autoturismului numai combustibil achiziționat din stațiile de carburanți autorizate. Prelungirea termenului de închiriere se poate face numai cu aprobarea Cronoscar.


Accidente sau avarii

În caz de accident sau avarie din vina clientului (inclusiv situația în care autoturismul este găsit lovit în parcare) se va plăti suma de 500 Euro + TVA sau 20% din valoarea daunei în cazul în care c/val reparației este mai mare de 5000 euro, justificată prin deviz de reparație de la unitatea service a mărcii respective. În caz de avarie care se dovedește (prin raportul de la poliție) ca nu este din culpa clientului, se va plati suma de o sută euro plus TVA pentru deschiderea dosarului de dauna precum și contravaloarea zilelor de staționare pentru remediere (contravaloare zile staționare = nr zile staționare X chirie/zi) dar nu mai mult decât valoarea garanției. Sumele menționate se pot achita cash sau se pot reține cu cardul (prezent sau nu) care a fost folosit pentru achitarea inițiala a chiriei/garanției.

Cronoscar se obliga ca in cazul in care c/val remedierii avariilor provocate de client este mai mica decat valoarea garantiei retinute la returnarea masinii sa restituie diferenta, justificata prin deviz estimativ de la unitatea de service a marcii respective.


Modalități de plată

Cronoscar nu percepe comisioane la conversia altor valute în moneda locală. Conversia se face direct la cursul BNR fara corecții, curs care poate fi consultat la adresa www.bnr.ro. De asemenea, indiferent de modalitatea de plată, Cronoscar nu reține alte taxe cu excepția ratei chiriei zilnice. Acceptăm plata cu card Visa, Visa Electron, Maestro și Mastercard.


Tariful de închiriere cuprinde:

  • controlul tehnic și întreținerea autoturismului (toate mașinile beneficiază de ITP și au vignete achitate la zi, clienții companiei noastre nefiind nevoiți să achite taxe conexe)
  • schimbarea și completarea uleiului regulat
  • asigurarea 100% contra accidentelor și furturilor prin intermediul polițelor full Casco.

Tariful de închiriere nu cuprinde:

  • combustibilul
  • taxele de trecere, de parcare sau amenzile pe timpul închirierii
  • daunele care nu fac obiectul asigurării (în genere daune legate de degradarea voită a autoturismului de către chiriaș)
  • taxa de livrare in afara orelor de program, in weekend si sarbatori legale (15 euro)

Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Cronoscar SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre Dvs.

Cronoscar SRL este inregistrat ca Operator de Date cu Caracter Personal cu nr. 32707.

Scopul colectării datelor este: reclama, marketing, servicii de comunicatii electronice si inchirierea de autoturisme.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in vedere prestarii serviciilor solicitate. Refuzul dvs. determină imposbilitatea de a beneficia de serviciile oferite de catre SC Cronoscar SRL.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerilor contractuali sau la solicitarea autoritatilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC Cronoscar SRL, Str. Curcubeului nr. 33, Ploiesti, jud. Prahova.

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
TVA inclus

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

(+40) 721.251.070 Call-Center