27 Noi, 2019

Iași – destinație de Crăciun pentru toate preferințele

Încă sunteți în căutarea destinației ideale petru sărbătorile de iarnă? Echipa Cronoscar pentru închirieri auto vă invită în orașul nostru! În Iași veți descoperi câte ceva frumos de vizitat, gustat și experimentat, oricare ar fi preferințele dumneavoastră.


Iarna în Iași – peisaj de basm


Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt. Căutați câteva imagini în albumele de vacanță ale prietenilor sau pe internet și cu siguranță veți dori să petreceți câteva zile în Iași de sărbători. Noi vă așteptăm cu mașini de închiriat în Iași în aeroport, în gară sau oriunde doriți să vă predăm automobilul rezervat.


De asemenea, puteți veni din sudul Moldovei, trecând prin câteva orașe emblematice din zonă. Centrul Cronoscar pentru închirieri auto în Bacău vă așteaptă cu oferte speciale pentru sărbători, astfel că veți putea petrece timpul între Crăciun și Revelion vizitând mănăstirile din Bucovina sau celebrele crame și podgorii din Moldova.


Tradiții milenare și tendințe moderne: sărbători de iarnă pentru toată lumea!


Fie că sunteți în vacanță cu cei mici, cu partenerul sau de unul singur, vă garantăm că veți avea parte de sărbători de iarnă de poveste în Iași. Acesta nu este doar un centru istoric și cultural, ci și un puternic centru universitar.


După ce ați preluat mașina de la centrul Cronoscar pentru închirieri auto în Iași, vă invităm să faceți un tur al orașului. În fața Palatului Roznovanu, sediul Primăriei Iași, se află un impunător brad de Crăciun, ca în fiecare an. Aici toți turiștii se întrec să facă fotografii cât mai reușite, pentru a le publica pe paginile de socializare.


Pe șoseaua Bârnova în fiecare seară se aprind instalațiile luminoase de sărbători, oferind toate filtrele și culorile de care aveți nevoie pentru un portret de vacanță. Anul acesta, veți putea vedea Iașul de la înălțime, instalat în roata cea mare, similară cu cea din Viena.


Bucătăria moldovenească, regina sărbătorilor de iarnă la Iași


După o plimbare prin Copou sau un tur de oraș la volanul mașinii oferite de centrul Cronoscar pentru închirieri auto în Iași, veți dori să luați masa. Singura problemă pe care o veți avea este să alegeți unul din numeroasele restaurante și pensiuni care oferă meniuri speciale de sărbători.


Cu siguranță. veți fi îmbiat de aroma cozonacilor proaspăt scoși din cuptor, a alivencilor fierbinți și a paharelor cu vin fiert. Sarmalele în foi de viță sau varză murată, însoțite de mămăliga aurie vor face poftă chiar și celor mai pretențioși vizitatori.


Arhitectura din Iași, vedetă pe Instagram


Arhitectura orașului, care îmbină stilul tradițional secular cu explozia Art Nouveau de la începutul secolului 20, este unul din principalele puncte de atracție pentru turiști. Un fotograf pasionat de detalii poate petrece o zi întreagă capturând Palatul Culturii în cele mai frumoase unghiuri, la răsărit, în plină zi sau la apus.


Același lucru se poate spune despre Teatrul Național din Iași și câteva locașuri de cult emblematice: Mănăstirea Sfinții Trei Ierarhi și Mitropolia Moldovei și a Bucovinei. Echipa Cronocar pentru închirieri auto în Iași vă încurajează să vizitați și Universitatea Alexandru Ioan Cuza din oraș. Principalul punct de interes pentru turiști este Sala Pașilor Pierduți, acoperită cu fresce murale superbe realizate de cunoscutul pictor Sabin Bălașa.


Bojdeuca lui Creangă, unde au prins viață povești dragi tuturor copiilor


Dacă sunteți în vacanță cu cei mici, puteți să îi duceți să viziteze bojdeuca lui Ion Creangă din Iași. Aici, povestitorul care a transpus așa de frumos copilăria la țară în cuvinte a trăit ultimii 17 ani din viață și a primit numeroase vizite din partea bunului său prieten, Mihai Eminescu.


Bojdeuca lui Creangă a fost prima casă memorială din România, declarată muzeu în anul 1918.


Un oraș vechi cu spirit tânăr


Dacă vacanța de iarnă înseamnă distracție, muzică bună și petreceri cu DJ, Iașul este o alegere perfectă. Orașul are numeroase cluburi, lounge-uri și baruri dedicate celor tineri (sau cu spirit mereu tânăr), așa cum se întâmplă în orice oraș universitar.


De la petreceri tematice la mixări nesfârșite oferite de MC și DJ cunoscuți, veți avea parte de o vacanță în tendințe, care rivalizează cu cele mai extravagante petreceri din Capitală. Desigur, veți avea grijă să desemnați un prieten care nu va consuma alcool pentru a conduce la plecare automobilul oferit de biroul Cronoscar pentru închirieri auto în Iași.


Turul mănăstirilor bucovinene, patrimoniu mondial UNESCO


În final, puteți petrece sărbătorile de iarnă vizitând salba de mănăstiri din Bucovina, care atrag zeci de mii de turiști din toată lumea. Puteți să vă planificați turul din orice punct al Moldovei. În acest sens, centrul Cronoscar pentru închirieri auto în Suceava vă stă la dispoziție cu aceleași oferte atractive ca și celelalte birouri de rent a car pe care le avem în restul țării.


Vacanța de iarnă la Iași poate fi exact așa cum o doriți. Echipa Cronoscar pentru închirieri auto în Iași vă oferă libertate în deplasare la prețuri competitive. Mai multe detalii găsiți pe www.cronoscar.ro!

Vezi toate articolele

Maşini de închiriat din oferta Cronoscar

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 14.00
9.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Citroen C3
Citroen C3
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la
19.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Logan MCV
Dacia Logan MCV
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 23.00
21.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Volkswagen Passat
Volkswagen Passat
sau similar

Diesel
Automată / Manuală

începând de la 49.00
34.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Hyundai ix35
Hyundai ix35
sau similar

Diesel
Automată / Manuală

începând de la 57.00
49.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Audi A6
Audi A6
sau similar

Diesel
Automată

începând de la 61.00
55.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Renault Trafic
Renault Trafic
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 72.00
59.00 €/zi

Rezervaţi mașina

BMW 520d Xdrive
BMW 520d Xdrive
sau similar

Diesel
Automată

începând de la 77.00
73.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
TVA inclus

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

(+40) 730.111.008 Call-Center