15 Mai, 2019

Economisiți timp prețios prin serviciul de management al flotei oferit de Cronoscar

Timpul este probabil cea mai prețioasă resursă pentru orice manager. Și ar trebui să fie dedicat luării de decizii strategice care vă ajută compania să se dezvolte și să-și crească cota de piață.


În realitate, vă petreceți mult timp cu sarcini de rutină și repetitive. Dacă dețineți și o flotă de automobile de serviciu, cu siguranță că o bună parte din agenda de lucru este dedicată administrării acesteia. Între reînnoirea asigurării RCA și verificarea statusului automobilelor aflate în service, pierdeți ore bune în fiecare zi. Echipa Cronoscar specializată în servicii de rent a car în București vă propune o alternativă eficientă: serviciul de management al flotei auto.


De ce să alegeți Cronoscar pentru managementul flotei?


Suntem o echipă cu experiență de peste 10 ani în domeniul închirieri auto în aeroport în toate marile orașe din țară. Având o flotă auto ce cuprinde peste 500 de automobile, știm exact ce pași trebuie urmați pentru a le menține în stare bună de funcționare și cu toate actele necesare pentru a circula în mod legal pe drumurile publice.


De-a lungul timpului, ne-am confruntat cu numeroase situații neprevăzute, de la accidente auto la defecțiuni apărute în timpul derulării unui contract de închiriere. Astfel, ne-am creat propriul centru de service profesional, cu echipamente moderne și personal calificat. În acest mod, putem să readucem orice automobil în stare de funcționare în cel mai scurt timp posibil și fără compromisuri în ce privește calitatea pieselor și a manoperei.


Ce beneficii aveți dacă alegeți să lucrați cu noi?


Pentru dumneavoastră personal, beneficiul numărul unu este timpul pe care îl economisiți transferând toate activitățile legate de administrarea parcului auto către echipa Cronoscar. Pentru companie și angajații dumneavoastră, printre principalele beneficii amintim:


1. Optimizarea utilizării automobilelor


Prin toate activitățile pe care le desfășurăm, urmărim să maximizăm durata de viață a fiecărui automobil și a valorii de revânzare. Astfel, creăm programe individualizate de mententanță preventivă care va avea loc în centrul nostru service.


În același timp, căutăm să eficientizăm consumul de combustibil pentru fiecare automobil și să ne asigurăm că fiecare șofer pornește la drum cu anvelopele potrivite și cu toate dotările necesare:  • Trusă medicală

  • Triunghiuri reflectorizante

  • Extinctor

  • Vestă reflectorizantă.


2. Serviciu door-to-door pentru situații speciale


În cazul unui accident auto când se deschide dosar de daună, veți avea în permanență o persoană de contact din echipa Cronoscar specializată în managementul flotei auto. Această persoană se va ocupa de toate formalitățile și vă va ține la curent pe întregul parcurs al procedurii.


3. Automobil de înlocuire pe durata indisponibilizării în service


Ori de câte ori un automobil din flota companiei se află în service, veți primi un automobil de înlocuire dintr-o clasă similară. Astfel, angajații dumneavoastră care trebuie să plece pe teren își vor putea continua programul de lucru fără întreruperi.


4. Toate automobilele vor avea documentele necesare în vigoare


Dacă optați pentru serviciul de management al flotei auto oferit de Cronoscar, nu veți avea niciodată surpriza neplăcută ca o mașină din flotă să aibă inspecția ITP sau asigurarea RCA expirată.


Echipa noastră monitorizează toate automobilele și programează din timp inspecțiile tehnice obligatorii și reînnoirea asigurărilor și rovignetelor.


5.  Mai puține cheltuieli indirecte legate de administrarea flotei


Un automobil bine întreținut va funcționa mai mult timp și nu va necesita intervenții și reparații care costă mulți bani. De asemenea, reparațiile utilizate numai cu piese originale garantează siguranța utilizării mașinii și îi prelungește durata de viață.


Echipa Cronoscar are deja experiența mentenanței propriei flote auto și a dezvoltat numeroase tehnici pentru a reduce cheltuielile indirecte. Acum puteți beneficia și dumneavoastră de acest know-how pentru a vă reduce cheltuielile operaționale.


Cronoscar este un partener de încredere, care oferă servicii profesionale de închirieri auto și management al flotei. Pentru a obține o ofertă personalizată vizitați www.cronoscar.ro.

Vezi toate articolele

Maşini de închiriat din oferta Cronoscar

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 14.00
9.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Logan
Dacia Logan
sau similar

Benzină / Diesel
Automată / Manuală

începând de la 21.00
17.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Hyundai i20
Hyundai i20
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 23.00
18.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Dokker
Dacia Dokker
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 23.00
19.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Skoda Octavia
Skoda Octavia
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 43.00
32.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Volkswagen Passat
Volkswagen Passat
sau similar

Diesel
Automată / Manuală

începând de la 49.00
34.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Hyundai Santa Fe
Hyundai Santa Fe
sau similar

Benzină / Diesel
Automată

începând de la 56.00
51.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Renault Trafic
Renault Trafic
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 72.00
59.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
TVA inclus

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

(+40) 730.111.008 Call-Center