11 Feb, 2019

Închiriere sau achiziție flotă auto: descoperiți soluția ideală pentru compania dumneavoastră

Mașina de serviciu a devenit unul dintre cele mai apreciate beneficii de către angajați. Dacă au venit de curând din alt oraș sau altă țară, se vor descurca pe cont propriu o perioadă, apelând la serviciile agenției Cronoscar de rent a car în București. Însă pe termen lung se vor aștepta ca angajatorul să le asigure un mijloc de transport convenabil.


Nu sunteți pregătit să investiți în mașini de serviciu? Există alternative!


Un automobil este o achiziție importantă, nu doar pentru o persoană fizică, ci și pentru o companie. Crearea unei flote auto pentru a le asigura angajaților mașini de serviciu este, deci, o investiție care ar depăși puterea financiară a multor societăți. Însă dacă ați adus angajați detașați din alt oraș sau ați contractat specialiști din străinătate pe o perioadă de câteva luni, sau chiar câțiva ani, trebuie să le asigurați o mașină de serviciu.


Care este deci soluția? Un efort financiar riscant sau angajați nemulțumiți care ar putea să vă părăsească firma? Nici una, nici alta, ci contractarea unei flote de mașini de serviciu de la centrul Cronoscar de rent a car în București.


Mașini de închiriat în București pentru angajați: o soluție eficientă pentru toate părțile implicate


Echipa Cronoscar este gata să vă ajute angajații nou-veniți cu servicii profesionale de închirieri auto în Aeroportul Otopeni. Astfel, în loc să piardă timp la coadă la terminalul pentru rent a car în aeroport, aceștia vor prelua direct mașina de închiriat și vor începe să se acomodeze cu noul oraș de domiciliu.


Pentru dumneavoastră, ca angajator, un astfel de aranjament reprezintă un punct forte important pentru imaginea companiei în ochii angajaților. Profesioniștii se așteaptă la profesionalism din partea companiilor pentru care lucrează. Ei vor aprecia faptul că, din primul moment, toate aspectele logistice ale mutării în oraș sunt rezolvate.


Ce alte beneficii aveți apelând la serviciile Cronoscar de închirieri auto în București?


1. O echipă de profesioniști care colaborează în permanență cu dumneavoastră


Echipa Cronoscar este specializată în domeniul rent a car atât pentru segmentul B2C, cât și B2B. Cunoaștem toate provocările cărora trebuie să le faceți față atunci când este vorba de:  • Oferirea mașinilor de serviciu angajaților din străinătate sau din alte orașe

  • Livrarea în regim de urgență a unui automobil pentru o deplasare în interes de afaceri

  • Asigurarea unui automobil adecvat pentru întâlniri de afaceri și evenimente de business.


Avem reprezentanțe pentru închirieri auto în Cluj, Brașov, Sibiu, Timisoara, Iași si în alte orașe importante din țară. Pentru clienţii care călătoresc pe litoral, avem disponibil şi un centru de închirieri maşini în Constanţa, precum şi în Aeroportul M. Kogalniceanu. Birourile noastre de rent a car în aeroport sunt pregătite să livreze mașina închiriată la locul și ora specificate de client.


2. Nu aveți responsabilitatea unor active care se depreciază


Din punct de vedere contabil, un automobil deținut de companie înseamnă multă muncă și multe documente de completat. Fiecare automobil trebuie înscris pe lista de active ale companiei, iar deprecierea sa trebuie calculată anual. Acest lucru înseamnă muncă în plus pentru departamentul de contabilitate.


Un contract de închirieri auto în București sau în alt oraș cu Cronoscar este foarte simplu de gestionat, cu clauze clare și fără taxe ascunse. Știți în orice moment cât aveți de plată până la încheierea contractului. Mașinile închiriate de la biroul Cronoscar au TVA, vigneta și asigurarea incluse în preț. Singura cheltuială suplimentară a companiei dumneavoastră va fi cu combustibilul.


3. Mașina potrivită pentru orice ocazie, la cele mai bune tarife de închiriere


Serviciile de închirieri auto în București oferite de Cronoscar au tarife competitive, care scad odată cu creșterea perioadei de închiriere. Putem negocia contracte personalizate pentru un număr mai mare de automobile, sau pentru a include flexibilitatea de a solicita un anumit tip de automobil (sedan de lux, SUV) pentru situații speciale.


4. Mentenanță și reparații asigurate de un centru service specializat


Toate mașinile de închiriat din flota Cronoscar sunt reparate și într-un centru service profesionist. Aveți siguranțacă le oferiți angajaților un automobil nou și în stare perfectă de funcționare, oricare ar fi modelul și clasa de automobil alese din oferta noastră de mașini de închiriat în București.


5. Asistență tehnică 24/7 prin call center dedicat


Angajații dumneavoastră beneficiază de asistență tehnică non-stop prin telefon pe întreaga durată a contractului de închiriere. Fie că au nelămuriri privind legislația, cum să procedeze în caz de accident sau în alte situații neprevăzute, un consilier Cronoscar le va oferi informații corecte și complete.


În momentul în care decideți să achiziționați mașini de serviciu, echipa Cronoscar vă stă la dispoziție cu servicii de management flotă, pentru ca dumneavoastră să vă concentrați asupra aspectelor cheie ale afacerii dumneavoastră. Contactați-ne pentru o ofertă personalizată la numarul unic (+40) 730.111.008 sau pe adresa de email office@cronoscar.ro.

Vezi toate articolele

Maşini de închiriat din oferta Cronoscar

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 14.00
9.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Skoda Fabia
Skoda Fabia
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 23.00
19.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Citroen C3
Citroen C3
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la
19.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Duster
Dacia Duster
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 35.00
29.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Hyundai Santa Fe
Hyundai Santa Fe
sau similar

Benzină / Diesel
Automată

începând de la 56.00
51.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Ford Kuga
Ford Kuga
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 76.00
51.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Audi A6
Audi A6
sau similar

Diesel
Automată

începând de la 61.00
55.00 €/zi

Rezervaţi mașina

BMW 520d Xdrive
BMW 520d Xdrive
sau similar

Diesel
Automată

începând de la 77.00
73.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
TVA inclus

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

(+40) 730.111.008 Call-Center