10 Jan, 2019

Nou an, noi începuturi: bine ați venit în Cluj!

Începutul de an este ocazia unui nou început în viață: o nouă oportunitate în carieră sau înființarea unei afaceri. Unul dintre cele mai active centre de afaceri în România, în special pentru tehnologii digitale, este Cluj. Aici s-a dezvoltat un hub pentru tineri antreprenori, încurajat de investitori și mentori din străinătate. Din acest motiv, numeroși profesioniști se mută aici din toate colțurile țării pentru a beneficia de un mediu oportun pentru performanță și succes.


Primele impresii, la volanul unei mașini de închiriat în Cluj


Mutarea într-un nou oraș nu este o decizie pe care o luați fără pregătiri atente. Echipa Cronoscar pentru închirieri auto în Cluj vă încurajează să faceți primul pas printr-o vizită de câteva zile în oraș pentru a vă familiariza cu acesta.


Vă așteptăm cu mașina rezervată în centrul nostru de închirieri auto din aeroport în Cluj. De aici, puteți porni direct către centrul de business al orașului, unde veți avea locul de muncă sau sediul firmei. Pentru antreprenori, ClujHub este alegerea preferată. Aici veți găsi spații de co-working, la prețuri de închiriere prietenoase, în care puteți dezvolta relații de colaborare cu alți antreprenori și puteți stabili întâlniri cu clienții într-un mediu profesional.


După primul contact cu centru de afaceri, este timpul să descoperiți și celelalte zone din Cluj. Acesta va deveni orașul dumneavoastră adoptiv pentru mai mulți ani și are multe de oferit.


Integrarea în viața din Cluj, pas cu pas


După ce ați descoperit zona unde vă veți desfășura activitatea, este timpul să identificați locul unde vă veți muta cu familia. În Cluj au apărut numeroase noi ansambluri rezidențiale în urma interesului sporit pentru acest oraș din partea profesioniștilor ca dumneavoastră.


Oricare ar fi preferințele dumneavoastră, în Cluj veți găsi un loc potrivit pentru a vă muta familia: cu spații verzi, servicii publice și facilități de bază ușor accesibile și – foarte important – aproape de centrul de business. Fiecare complex rezidențial oferă suficiente locuri de parcare pentru mașina închiriată de la centrul Cronoscar pentru rent a car în Cluj.


Un oraș prietenos cu copiii


Cluj își propune să fie un oraș atractiv pentru profesioniștii de toate vârstele, inclusiv pentru cei cu copii mici. În toate cartierele veți găsi grădinițe și școli, unde copiii dumneavoastră își vor face rapid prieteni și vor primi o educație bună, inclusiv în limbi străine (engleză, franceză, germană sau maghiară).


La volanul mașinii oferite ce centrul Cronoscar pentru închirieri auto în Cluj, puteți vizita mai multe grădinițe și școli în această vizită de acomodare. Unele grădinițe particulare vă vor invita la un tur al facilităților, programată din timp.


Oferte generoase pentru petrecerea timpului liber


Un oraș care dorește să atragă tineri trebuie să le ofere și alte motive pe lângă oportunitățile profesionale. Cluj s-a dezvoltat într-un oraș plin de viață, cu numeroase cluburi, restaurante și centre pentru practicarea unor hobby-uri moderne. Aici veți găsi centre unde puteți practica laser tag sau dansuri latino-americane. Cei cu înclinații artistice se pot înscrie la unul din atelierele creative unde pot practica desenul, pictura sau olăritul.


De asemenea, puteți să faceți o pauză de la condusul mașinii rezervate de la biroul Cronoscar pentru închirieri auto în Cluj. În zilele în care doriți să fiți mai activ, iar traficul este aglomerat, puteți opta pentru mersul pe bicicletă. În weekend, puteți încerca alături de cei dragi să vă familiarizați cu arta echitației. Sau puteți rezerva o plimbare în balonul cu aer cald, pentru a face filme și fotografii panoramice spectaculoase.


Descoperiți împrejurimile orașului


La volanul mașinii de închiriat în Cluj, aveți libertate de mișcare depină. Viața dumneavoastră nu se va limita doar la oraș. Escapadele de sfârșit de săptămână în mijlocul naturii sunt binevenite atât pentru adulți, cât și pentru copii.


În apropierea orașului veți găsi numeroase obiective turistice de o frumusețe deosebită, cum ar fi rezervația naturală Cheile Turzii sau Laguna Albastră. Aceste destinații se află în apropierea orașului și sunt ușor accesibile la volanul mașinii de închiriat oferită de centrul Cronoscar pentru închirieri auto în Cluj.


Gata pentru marea mutare?


După ce ați făcut turul de recunoaștere al orașului, este timpul să planificați mutarea efectivă în Cluj. Echipa Cronoscar vă este alături pentru a face această perioadă de tranziție cât mai ușoară cu oferte atractive pentru închirieri auto în Cluj pe termen mediu și lung.

Vezi toate articolele

Maşini de închiriat din oferta Cronoscar

Volkswagen Up
Volkswagen Up
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 14.00
9.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Logan
Dacia Logan
sau similar

Benzină / Diesel
Automată / Manuală

începând de la 21.00
17.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Peugeot 301
Peugeot 301
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 23.00
19.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Logan MCV
Dacia Logan MCV
sau similar

Benzină / Diesel
Manuală

începând de la 23.00
21.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Dacia Lodgy 5 locuri
Dacia Lodgy 5 locuri
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 32.00
27.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Skoda Octavia
Skoda Octavia
sau similar

Benzină
Manuală

începând de la 43.00
32.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Toyota Hilux
Toyota Hilux
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 43.00
39.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Ford Kuga
Ford Kuga
sau similar

Diesel
Manuală

începând de la 76.00
51.00 €/zi

Rezervaţi mașina

Detalii rezervare


Durată: 0 zile


Rezervare online

Informații autoturism

Nicio mașină selectată


Modificaţi

Tarif închiriere: 0 EUR

RCA & CASCO incluse, Rovignetă inclusă

Tarif optiuni: 0 EUR

Cost total: 0 EUR
TVA inclus

Confirmați rezervarea astăzi și primiți extra

5% REDUCERE

Alegeţi maşina

 

Prin plasarea unei rezervări declaraţi că aţi citit şi acceptaţi termenii şi condiţiile de închiriere.

REZERVĂRI NON-STOP

(+40) 730.111.008 Call-Center